Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας
+30 210 97 63 417

Σύντομο Βιογραφικό

Νικόλαος Τουτουντζάκης

Νικόλαος Τουτουντζάκης
Ειδικός Ορθοδοντικός – Τ. Επίκουρος Καθηγητής Ορθοδοντικής Πανεπιστημίου

Γεννήθηκα στην Κρήτη όπου έμεινα μέχρι τα δέκαοχτώ μου χρόνια.

Εισήχθηκα κατόπιν εξετάσεων στο Οδοντιατρικό τμήμα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτηση μου υπηρέτησα για δύο χρόνια ως Έφεδρος Ανθυπίατρος Υγειονομικού στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Έλαβα τον τίτλο του Διδάκτορα της Οδοντιατρικής (Dr. In Dent.) μετά από Διδακτορική Δοκιμασία. Απέκτησα τον τίτλο της Οδοντιατρικής Ειδικότητας της Ορθοδοντικής από το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδος.

Υπηρέτησα και δίδαξα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως Επίκουρος Καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο της Ορθοδοντικής, της Οδοντιατρικής Σχολής.

Έχω μακρόχρονη κλινική εμπειρία στην αντιμετώπιση ασθενών με Ορθοδοντικά προβλήματα, τόσο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου υπηρέτησα, όσο και από το ιδιωτικό μου ιατρείο στην Αθήνα.

Είμαι μέλος:

  1. Του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (Ο.Σ.Α.)
  2. Της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.)
  3. Της Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας (Ε.Ο.Γ.Μ.Ε)

Περισσότερα για την Οργανωτική και Διοικητική μου εμπειρία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 45 επιστημονικές ανακοινώσεις, με θέματα Ορθοδοντικής, σε συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στην συγγραφή περισσοτέρων από 40 δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά με περιεχόμενο σχετικό με την Ειδικότητα της Ορθοδοντικής καθώς και στη συγγραφή 2 βιβλίων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα με το επιστημονικό μου έργο.